InGold's Border Collies ❤ Border Collie štenci

Dobrodošli na našu web stranicu!

Mi smo mala obiteljska border collie uzgajivačnica osnovana 2016. godine. Smješteni smo u Kerestincu, nedaloko Zagreba.

Naš je cilj uzgojiti zdrave, prekrasne i funkcionalne border collije!

Ovdje možete pronaći sve što vas zanima o border collijima, posebno o mojim prekrasnim psima, o mojem uzgoju, border collie štencima i naposlijetku o meni kao uzgajivaču ove predivne pasmine.

Ovdje također možete pronaći mnoštvo korisnih savjeta za vlasnike početnike u ovoj pasmini, kao i onih koji su duže u pasmini, ali svejedno trebaju neki savjet.
Slobodno pogledajte našu stranicu i pitajte ukoliko imate neko pitanje na koje nismo još dali odgovor.

Imamo border collie štence!!

Naše "K" leglo rođeno je 20.6.2024. godine. Ovdje možete pročitati nešto više o slobodnim border collie štencima.

Tražimo suvlasnike za naše buduće štence!!

Ako smatrate da ste idealan kandidat da postanete suvlasnik budućeg šteneta iz našeg "K" legla, slobodno se javite! Više o suvlasništvu možete pročitati ovdje.

Savjeti za (nove) vlasnike

Što je border collie? Jesam li ja prava osoba za border kolija? Koje su potrebe border kolija? Gdje kupiti border collie štene? Kako izgleda život s border kolijem?

Vlasnici InGold's border collie štenaca o nama:

Željka je stvorena za uzgajanje pasa, temeljita je, predana, strastvena oko Border Collie-a, i odmah je jasno kao dan, da svoje pse voli, ozbiljno shvaća svoj posao oko uzgoja, a ponajviše mi se svidjelo to šta je njoj veoma bitno da određeni štenac pripadne odgovarajućim vlasnicima. Inzistira na upoznavanju nas prije donošenja odluke o tome hoće li vam dati štene, a u trenutku kada tu odluku donese, zauvijek vam je na raspolaganju za pitanja, savjete, pomoć, prijedloge i bilo kakve nedoumice koje mi možda imamo oko odgoja, prehrane, ponašanja i odnosa sa psićem.
Tara Pavić
Vlasnica InGold's Just Dance
U današnjem svijetu je takva rijetkost naići na osobu kao sto je Željka u smislu predanosti, ozbiljnosti i odgovornosti naspram posla koj radi i svim budućim interesentima za njezine pse želim poručiti da ako imaju uvijete i mogućnosti obogatiti si život Border Colliem, neka to bez daljnjeg okljevanja učine u suradnji sa Željkom i njezinom InGold's uzgajivačnicom. Border Collie je zaista nesto posebno i drugčije, a uz Željkin "full on support" koj imamo od trenutka od kad smo uzeli psa pa do dan danas, čini to iskustvo jos čarobnijim i zanimljivijim.
Matej Mikić
Vlasnik InGold's Just Dance
Imam samo riječi hvale. Od kada smo uzeli našu "Buru" (InGold's Ice Cream), iz dana u dan se uvjeravamo koliko je bio dobar izbor ići na InGold’s uzgajivačnicu. Ostali smo u kontaktu sa Željkom koja nam cijelo vrijeme pomaže sa savjetima i svojim iskustvom. Neprocjenjivo!
Davorin Gelemanović
Vlasnik InGold's Ice Cream "Bura"

InGold’s uzgajivačnica je FCI registrirana, priznata i zaštićena uzgajivačnica. Također smo članovi Hrvatskog kinološkog saveza (HKS), Kluba hrvatskih britanskih ovčara i KOSSP-a “Zagreb”.